Laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

 “De lichtopbrengst is boven verwachting. Zelfs als het buiten bewolkt is, schijnt het daglicht de trappenhal in. De kleuren van de hal zijn weer zichtbaar. Dit geeft een totaal andere uitstraling bij binnenkomst, veel natuurlijker.”

Bewoner huisSolatube type Ø 35 cm met TechLED

“Met de Solatube daglichtsystemen is er voor passiefhuizen een ingenieuze mogelijkheid voor extra daglicht in huis. Een passiefhuis met veel natuurlijk licht ontspant.”

Architect dhr. E. Franke2 Solatubes type Ø 35 cm ECO in de keuken, 1 Solatube type Ø 35 cm ECO in de badkamer

“Eerst was het niet mogelijk om overdag zonder lamp de krant te lezen in de woonkamer. Nu heb ik op de gehele benedenverdieping daglicht; zeer prettig. Van te voren zag ik ertegenop gaten in het dak te laten maken uit vrees voor lekkage. Die vrees was volkomen onterecht. Ook heb ik qua onderhoud geen omkijken naar de koepels op het dakterras.”

Bewoner huisTwee Solatubes type Ø 35 cm in woonkamer

“De Solatubes geven ons het hele jaar door veel en comfortabel daglicht. We zijn echt verrast door het resultaat van de geplaatste Solatubes, ook wat betreft isolatie. Voor onze gehele woning hebben wij door professionals een meting naar warmteverlies laten uitvoeren. Hieruit is gebleken dat het warmteverlies bij de Solatubes echt nihil is.”

Bewoner Arie den Hartog4 Solatubes Ø 35 cm ECO in trapgat en overloop

“Mijn favorite optie aan dit hele huis zijn toch wel de Solatubes.”

Architect Dennis IJsselstein4 Solatubes type Ø 35 cm ECO met TechLED voor woonkamer en keuken, 1 Solatube type Ø 25 cm in badkamer

“Het is gewoon veel helderder in huis. Het is een sfeervolle, natuurlijke lichtbron die je altijd hebt, ook in de avonduren. En ’s nachts zorgt het maanlicht voor een heel bijzondere sfeer.”

Bewoner huisTwee Solatubes, in de keuken en in de badkamer