Professionele installatie door onze monteurs.

Naast het leveren van daglichtadvies zorgt Solatube Home ook voor het inbouwen van jouw Solatube. Hierdoor ben je verzekerd van een vlotte installatie en volledige garantie voor maar liefst 10 jaar!

Maatwerk
Bijna geen één dak is hetzelfde. Daarom beschikken wij over diverse maatwerkproducten. Zo zijn voor de meest unieke daken dakdoorvoeren mogelijk, bijvoorbeeld voor rieten daken, groene daken, golfplaten daken en sheddaken. Voor elk dak is een passende oplossing te maken.

De koepel van de Solatube hoeft echter niet altijd op het dak geplaatst te worden. Het transporteren van daglicht via de zijgevel behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Zelfs in ondergrondse ruimtes, zoals kelders, is het mogelijk om daglicht naar binnen te halen. Met de ontwikkelde kelderdoorvoer wordt het daglicht op eenvoudige wijze door de grond heen getransporteerd. Zo is jouw kelder voorzien van natuurlijk daglicht en wordt het een gezonde ruimte om te leven.

Advies op locatie
Wil je graag een Solatube, maar heb je een unieke dakconstructie of ben je er niet zeker van of het haalbaar is? Wij kunnen advies op locatie geven. De kosten hiervan worden gecrediteerd wanneer je besluit over te gaan tot aanschaf van een Solatube. Laat jouw dakconstructie onverhoopt toch geen daglichtsysteem toe? In dat geval betaal je niets!

Heb je nog vragen over jouw installatie?